Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Internet


It's a wonderful feeling ...

 

 

 

I've still remembered

your cheerful footsteps 

the sun's shining

every single time you arrive

your smile keeps me warm inside

every night 

in both good and bad times

it's a wonderful feeling

that will forever stay

in my mind




Fri vers av Rise Little One
Läst 149 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-10 11:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
'lovely..
2015-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! A good
"beam" to
remember
for ever!
2015-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart härlig känsla i dina ord...
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Kärleksfulla ord!
2015-10-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara känslor förmedlar du här
2015-10-11

  Lars Hedlin
Härligt minne om stunder och upplevelser <3
2015-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
vacker poesi om vikten av att få och ge närhet - "your smile keeps me warm"
2015-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Goda och svåra minnen skriver du så fint om!
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One