Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existensens underliv...


När svart inte längre är svart nog

 

asgamar kretsar och hetsar

vildvittror fnittrar i kör

jag är en gisslan i den tanke

jag aldrig vågat släppa fram

pressveck, Iphones, skriande köpkraft

lipen är kväst men blicken är randig

jag låter drömmen få äta mig hel

och släpper taget om livremmen


det är årsringarna som är giftet

inte dagen då tystnaden vrids upp




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-10 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP