Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket att lära

Varför kunde inte länder
som har "olika" åsikter
gå skilda vägar.

Det gör ju äkta par
som inte kan dra jämnt.





Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-11 12:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt och mycket bra skrivet!
2015-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...mycket bra...
2015-10-12

  Lars Hedlin
"KLOCKRENT" ;)
2015-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt svårt att gå skilda vägar om man t ex ligger bredvid varandra. Och nu talar jag alltså om länder,,,
Allt är så enkelt i våra utopier.
Vi orkar oftast inte sätta oss in i de komplexa orsakssammanhang som kan ligga till grund för en konflikt länder emellan.
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Fullträff!
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP