Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksstudie.

Skatan flaxar runt runt
inuti trädet.
Springer på de kala grenarna
ser sig omkring..
Stannar en stund
putsar fjädrarna.
Virvlar runt igen
som den letar efter nått!?
Kanske en kvarglömd skatt
eller ett sommarminne!
Stannar återigen
hoppar ner på marken.
Flyger sedan sin kos
högt mot den ljusblåa himlen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-11 15:38



Bookmark and Share


  axveronika
bra fångat ögonblick
2015-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Här målar du en trevlig bild...fint...
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Måste vara härligt att ha
både flextid och flaxtid.
2015-10-12

  Anya VIP
Fint studium här...jaa det är roligt att iaktta djur.
2015-10-12

  anits VIP
Så målande och levande skrivet!
2015-10-12

  Lars Hedlin
Vacker betraktelse i ord och bild :)
2015-10-12

  Chawa VIP
"...Kanske en kvarglömd skatt
eller ett sommarminne!" - fint!
Härligt fångat ögonblick!
2015-10-11

  Eva Helene VIP
Så härligt! Skator är så fina.
2015-10-11

  Gunnel Eriksson VIP
Bra beskrivet.
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt!
Ser bilder för min inre syn.
2015-10-11

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP