Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Livets låga ...

 

 

 

du

omsluter min svaghet

låt mig andas in

dina friska andetag

blå himlen

rötter till våra ljuva drömmar

en fullständig oas

som just landat framför våra fötter

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 169 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-17 23:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt
2015-10-19

  Lars Hedlin
Ljuvligt framfört berör inom <3 kram
2015-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vacker text...så fint...
2015-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärlekens magiska inverkan!
2015-10-18

    ej medlem längre
Lågan brinner vackert i dina ord.
2015-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbara ord om kärlekens friskhet för själ och hjärta.
2015-10-18

  Ljusletaren
Livets låga behöver syre för att växa *sant* Fint ordat/ kram
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One