Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Vårdcentral som kan inte behandla ett utslag på armbåge.


Couvade syndrome

 


 

Jämställdhet? Jag tror inte det ...

Tillsätt lite empati till mixen, och du har en perfekt recept för en  Couvade syndrome person.

Couvade syndrom, även kallad sympatisk graviditet, är ett förslag till tillstånd där en partner upplever några av samma symptom och beteenden som gravida kvinna.

 I dessa svåra fall, till psykisk hälsa behandling minska ångest kan hjälpa.

Couvade syndrome. Det är där det magiska band mellan en man och hustru som sträcker så att symtom på graviditet är replik i den manliga som tar smittas av Couvade syndrome.

Men även om du är attacherad affektiv av någon annan du kan bli drabbad av denne smärtor och krämpor.

Många män och kvinnor upplever att vara umgås på jobbet med en gravid kvinna då plötsligt får oförklarad trötthet och smärtor, bl. annat svullen mage ryggbesvär, migren.

Efter födelse den gravida kvinnan blir small men kollegerna upplever förtfarande krämpor.

 Så det är mycket på arbetsmarknaden som specialist läkare bör ta med på alvar i namnet av integration på arbetsmarkand en alvarlig fetma och folk helsa i faran;




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-12 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP