Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen och natten.

Dagen är fylld av färger
luften är brittsommarvarm.
Än finns tid plantera lökar
som stolt ska pryda rabatterna till våren.
Nu är mörkret tätt och kompakt
gömmer allt det vackra.
Inga stjärnor syns på himlen
jag längtar efter stjärnregn.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-12 19:19



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint skrivet
2015-10-14

  anits VIP
Så fint du skriver!
2015-10-14

  Lars Hedlin
JA just så är det tiden finns och hoppet lika så!
2015-10-13

  Gunnel Eriksson VIP
Fin dikt. Tycker
särskilt om formuleringen
"än finns tid".
2015-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
"Än finns tid"...ja, det känns gott...
2015-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text, skriven med känsla och inlevelse!
2015-10-12

  Linda CH VIP
Du beskriver hösten väldigt fint!
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Ja - ljus är alltid
välkommet.
2015-10-12

    ej medlem längre
Åh, vilken fin text!
2015-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP