Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Internet


Shades of life ...

 

 

 

 

Harmonizing is the key word

we're all layers between

swinging

from the past and now

facing

unwritten future

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-13 11:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En vacker text som ger mycket att tänka på...
2015-10-18

  Angel of love
En text som slår rakt in i hjärtat.
2015-10-14

    Dan Myrbeck
Bra uttryckt
2015-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord ger oss något att fundera över!
2015-10-13

  M M Mannheim VIP
Bra om en verklighet som vi inte vet, the future!
2015-10-13

    ej medlem längre
Beautiful are the shadows of your words.
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One