Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politiken

- Politiken är en rejäl soppa.

- Nej, bara buljong.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 202 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-10-13 16:46



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ja, en ganska smaklös röra är det i alla fall....
2015-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, och knappt det...bara lite blask tycker jag...
2015-10-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Det är en dj-a gröt, tycker jag
2015-10-16

  agneta pichler


i mitt tycke
är de för många kockar

2015-10-14

  ULJO
Inte ens så smaklig. Snarare vatten. Rolig jämförelse dock.
2015-10-14

  louisegirl
Haha ja bra...man kan säga mustigheten saknas ;)
2015-10-14

  Eva Helene VIP
Sitter just nu och smakar av medan jag lyssnar på radions utsändning av partiledardebatten. Jag tror att det är kryddorna och stinget som jag saknar mest! Och en mättnadskänsla har faktiskt redan infunnit sig.
2015-10-14

  Marianne Räf
Tyvärr, Dan, hajar
jag inte komiken!
Vaddå, - buljong ?!
Många skulle vara
GLADA om de fick det !
2015-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Något för tunn!
2015-10-14

  anits VIP
Ja det är det verkligen en riktigt tunn soppa!
2015-10-14

  Angel of love
En klar vattnig soppa.
2015-10-14

  Ingrid Trolle
Fyndigt som vanligt.
I alla andra yrken krävs
det examina och goda
kunskaper. I politiken
behöver man bara kunna
servera vatten med lite
salt och eventuellt lite
peppar för att förhöja
smaken lite.
2015-10-13

  Maria Sundelin VIP
Eller en färgglad röra som ger svindel
2015-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Buljong
är ju stommen
inte bara för
magen utan
för gommen
utan den bli
soppan en
tom en...
2015-10-13

  Chawa VIP
Ja, ett riktigt luftslott!
2015-10-13

  Bibbi VIP
Applåd!
2015-10-13

  Rise Little One
Politiken är vattensoppa!
2015-10-13

  överlevaren VIP
Som kostar mer än det smakar!
2015-10-13

  M.Eta
Som skvalpar omkring!
2015-10-13

    ej medlem längre
Ja, inte direkt det viktigaste.
2015-10-13

    ej medlem längre
Buljong är tunn och genomskinlig....precis som dagens politik(er).
2015-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
politiken är en såpa ------ istället för munhuggning och retorik skulle vi kräva!!!! av våra politiker...
- att de generöst delar med sig av den kunskap som deras ideologi tillåter dem att se!
och som vi idag har en socialdemokratisk regering så blir det sedan upp till den att uttala sig efter sin sam-hälliga vision om solidaritet och rimlighet - de har sista ordet!
2015-10-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Börjar snart lukta avlopp!
2015-10-13

  Larz Gustafsson VIP
"Politiken är ett skuggspel
för det är ju pengarna som styr..."
(Dag Vag)
2015-10-13

  Marita Ohlquist VIP
Utspätt, ja.
2015-10-13

    ej medlem längre
Inget rejält, bara blask...
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck