Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ma'am ropar en flykting som trodde jag är sin kontakt person

 

 

 

 

pardon Me., no...

– jag återvände mig hem, jag var någonstans och ingenstans, bara vill se storstad pulsen, från T-central flyktingar slussas till sina adresser eller direkt till sina mottagare.

Nu ser jag hur stor är svenska folket hjärta och nationell åtagande i nöd.

Tills politiker kommer överens med budgeten, d.v.s. moderaterna skynda på sig, svenska folket ställer upp hel hjärtat.

Division placering är så organiserad i allt mer kaotiska läge att man undrar har anlända människor att hjälpa eller har anlända änglar bland höstens löv.

I min vildaste fantasi har aldrig trott att de emigranter kommer att vara våra skyddsänglar lärlingar i sårbarhet om det som fienden planerar långsiktig inträffar i Sverige och blir krigs zon ännu mera än som det är.

Jag skäms är för mycket med näsan i datorn och för lite bland värkliga liv, bland äkta människor!

Dessa människor är mänskliga sköldar alltså är starkare än kärnkraft från Ungern "Paks ”eller Rumänien.

Dem vet bättre en vi Sveriges framtid.

Vi ska bygga på fyra händer freden och administreras med sunt förnuft i alla situationer under samma sol en ända Gud och efter allas mentala förmåga…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-13 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP