Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgans misson

 

 

Mobbing är något som inte borde finnas, det bryter ned människor som drabbas av det. Det är något som funnits i  alla tider, fast det inte kallats mobbing. Det är ett beundransvärt uppdrag som Morgan Alling åtagit sig. Att bara ta upp och prata om ett sånt ämne väcker rädsla och avståndstagande hos människor. Vem vill öppet erkänna sig som mobbare, vem vill inför andra ses som ett offer? När ämnet är så tabu att skolor inte erkänner att det förekommer mobbing på deras skola är fegt och förkastligt. Jag hoppas Morgan Alling lyckas bättre än sina föregångare.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-14 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte poesi
2015-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Morgan regerar!
Läs gärna hans bok, "Kriget är slut".
2015-10-14

  överlevaren VIP
Bra text... viktigt budskap för alla att ha i åtanke som medmänniska!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP