Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

tystnad i en närvaro
kärlek i tiden 
ett namn flyter
fritt i mina ådror

 

 

underbar längtan
ord att vimla i en syn
lever  mellan
rader och meningar
en  beröring



 i förtrollan
passion och känslor
du underbara


i gyllene skrift

 

för en själ



att vänta

 

dig

 

          




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-14 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver med kärlek i din hand.
2015-10-15

  Maria T
Passionerad längtan i tystnaden
Underbar bild
2015-10-14

  bumerang
Väldigt skir och fin.
Precis som bilden.
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP