Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abort

jag tänkte boka en tid men
barnmorskan bara skrattade och sa
att det inte går att göra abort
sjutton år senare




Fri vers av Systertusen
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-14 19:35



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Läste för snabbt, . så kärnfullt
2017-06-04

  artaug
Åh, vad denna kändes..
2015-10-26

  Ankan_Anki
Smärtsamt att läsa..
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen