Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig och fred, kostym anpassade till fyra stift!

 

 

Det finns så många människor som är rädda,

För sig själva och för den gamla Sverige.

 

Jag förstår inte varför de inte ser att man kan bygga ett stor välmående land endast om de tar bort de gamla minnena, men vem vill sälja eller slarva bort sitt minne?

 

Idag hade jag en uppenbarelse medan solade,

 Jag var övertygad om att nya tider kommer.

Vrede och förbannelse låtsades att det var allt bara en hägring.

 

Och det är verkligen ett problem, men inte på något sätt i krigszoner, men problemet är här med oss bor och vi äter på varandra.

 

Så pass slutade mitt kulturprojekt "krönika"här är glad för vackra höst dagar som finns fortfarande kvar...




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-16 00:15



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
välbeskrivet

särskilt fastande jag för dessa rader:

"men vem vill sälja eller slarva bort sitt minne?"


2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP