Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


Tiden ...

 

 

 

 

... är bara en benämning

tills jag fyller i den med händelser

med eller utan medvetenhet




Fri vers av Rise Little One
Läst 114 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-16 12:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark sanning <3
2015-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...ungefär som de om livet som är tom som en påse, tills man fyller den med något...
2015-10-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Tom tid är förspilld tid, tycker jag.
2015-10-17

  Blomma-Stjärna VIP
dikt och bild skänker mig
medvetenhet om att jag
sitter här och tar del
i skönt filosofisk
poesi!
2015-10-16

    Dan Myrbeck
Ja.
2015-10-16

    ej medlem längre
Så mycket dina ord rymmer...och så mycket dom säger.

2015-10-16

  Ljusletaren
Fint ordat!
Fast vad är tid?
/kram
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One