Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lungans mittpunkt

 

"är fallen
i en konspiration
av emotiva episoder

är ett
darrande lövverk
i den fördunklande höstvinden

aber

lufthavet, oxygenet
når mina lungors mittpunkt

tårarna bär mening
och skratten en mersmak

som svårligen  
bestrids"




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-16 13:02



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Håller med här....din förmåga är det inget fel på. gillar snirklande ordval där man kan inläsa budskapet såsom jag själv vill tolka dom. Fint!
2015-10-16

    ej medlem längre
Du har en speciell förmåga att med din ord låta det yttre möta och påverka det inre. Ditt ovanliga ordval förmår inte dölja känslans intensitet
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene