Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller mä



- Stackars människor som flyr från kriget, lämnar sina hem och familjer
- Jag håller mä!

- Dom här flyktingarna är inte flyktingar på riktigt, det är lyxflyktingar och så finns det terrorister bland dom.
- Jag håller mä!

- Sverige är stort, det finns plats för fler flyktingar.
- Jag håller mä!

- Vi har inte råd med fler flyktingar, Sverige går på knäna.
- Jag håller mä!
- Men du, du håller alltid med om allting...
- Jag håller mä!
- Vad är det du står för egentligen?
- Vet du vad, jag måste hem, det börjar bli sent...
- Jag håller mä.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-17 00:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Många vågar inte ha en egen åsikt. Och stå för den.
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP