Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På bords skriva artiklar som dessa.


Daesh Betalning.

 

  • Uppmärksamhet åt dem som ber dig för äpplen och päron ber dig att svara.
  • Lita på personer är på vissnad blomma, komplimanger misstänks i procedur integration.
  • Mellanhänder "Katjon" nätverks betalar för själen i stycket rekryterades av katjon.
  • Säg själ och ingen människa eftersom du måste avstå från din tidigare tro.
  • I Bryssel krävs förslaget i flykting paket "Nobelpriset" då kommer vi att ta hand om en garanterad Stoke 35-50 tusen emigranter, plus över stöd som utlovats för varje flykting delvis och hans familj.
  • Vik islamiska ISIS ger 10 000 dollar/individ, övertyga dem som frivilligt vill ansluta sig till kampen jihads.
  • Betalas 2000 3000 tusen, där rekryterar kvinnor men inte äldre än 23 år och väl Internet finsmakare och mellanhänder kommer att betalas för var och en som framgår varor (man) Om det är någon med en högre utbildningsnivå, såsom en expert på datorer eller läkare rekryterare betalas mer.
  • "Daesh” betalar (den arabiska förkortningen SI) informationen har sitt ursprung i det officiella uttalandet av en medlem i FN: s delegation, chilenska Patricia Arias.
  • Företrädesvis är en personlig och direkt kontakt, radikalisering är snabbare, det gör på möten, marknader, shopping, mötesplatser, det internetcafé och lekplatser.



Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP