Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelverkande


Hon är som ett läkemedel:
man kan få biverkningar.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-18 14:29



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Visst kan man få biverkningar. Både bra och dåliga.
2015-10-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men det positiva med de biverkningarna är att de inte känns.
2015-10-18

  Onomatoprofet VIP
Ja, biverkningarna håller i sig även efter döden
2015-10-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja ! Vafan, själva livet har ju biverkningar med....man tom dör på kuppen.
2015-10-18

  Onomatoprofet VIP
Det är läkemedel med biverkningar det med
2015-10-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Har du provat Whiskey eller Peyote ? Då släpp nä.
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP