Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efemära säsongen

 

 

 

Hösten är en rostig själ.

True love en avlövad vinter

De är djupt snöiga spår.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-18 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP