Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Det är så vi är ...

 

 

en förtjusande dröm

en tilldragande känsla

i min enkla vardag

 

det är så vi är ... 

 

stadigt innebörd

outtröttlig näring

av det vi har

i mina enkla tankar ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 161 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-19 14:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det enkla är oftast det som är bäst...fint...
2015-10-23

  Sofhia Wirström
fina
varma ord
det är så det ska vara
2015-10-20

  Lars Hedlin
Ljuvliga ord och tankar :)
2015-10-20

  Marita Ohlquist VIP
I det till synes enkla finns det stora!
2015-10-19

    ej medlem längre
I tankarna släpps alla känslor fria och drömma är underbart...
2015-10-19

  Daniela I
Väldigt vackert skrivet som vanligt
2015-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Det du skriver är så sant! I det enkla finns det stora.
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Fint!
2015-10-19

  M M Mannheim VIP
Härligt Thu ja det är i de egna enkla tankarna det stora finns.
Som du inte är en droppe i en ocean, du är en ocean i en droppe!
2015-10-19

  Ljusletaren
Säger det igen och igen ... det som är gratis är allra bäst.

Det sanna jaget har aldrig fel! Bra ordat/kram
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One