Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den gamla goda tiden...


...fanns det inga psykologer
men det fanns inte så stort behov av dem då heller
eftersom det inte fanns några fanatiker, psykopater och psykiskt störda människor som talade om för alla andra att de var besatta av djävulen.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-19 15:46



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Fantastisk bild :)
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP