Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstsagor och flisor under naglarna


hennes ögon
var lika vita som hans stöld
och det otänkbara rann ned
i den slutna pupillen

eftersom en person
en gång
lyckades styckmörda sig själv
och sedan bli anhållen för det

betvingades en evig strid
där endast svarta pärlor går fria från ödet

och se hur väl det har fallit ut
fallit in
i huvudet på perukprydda spinnrockar
osannolikt avdunstar det i en blinkning

men våldtäkt är alltid vasst
och även till trots
att trollsländor inte längre flyger
omarbetas nya romantiska försvar

så det kommer an på pojken
och springaren
att förklara för den viskande törnen
varför ingen vill äga visshet




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-19 16:16



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
Asså när blev Disney poesi undrar jag? Nä låt Musse Pigg vara ifred säger jag!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP