Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Internet


I det okända ...

 

 

 

med instinkt som kompass

finner jag trygghet

på livets källa

gräs kan vara vilda

ha annorlunda identitet

men i tystnaden

finns alltid svaren

där 

mina tolkningar orienteras 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 128 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-20 12:27



Bookmark and Share


  H.C.B
hmm låter väl rimligt. =) bra skrivet
2016-06-05

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker, levande bild!

Tänkvärd, djupsinnig text,
med många tolkningsmöjligheter!
Kreativt o spännande!
2015-10-27

  Maria Sundelin VIP
Gillar liknelsen i denna
Kramar
2015-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Att vara trygg i sig själv är gott...mycket fint skrivet...
2015-10-23

  Lars Hedlin
Rogivande i tystnaden svaren infinner sig stundom....
2015-10-21

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt skrivet - ger en vacker påminnelse om vår inre kompass!
2015-10-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin poesi, där tankar väcks!
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Fin, man kan fundera kring den.
2015-10-20

    ej medlem längre
Berörande vackert.
2015-10-20

  Ljusletaren
I tystnaden finns svaren *sant*
/kram
2015-10-20

  Daniela I
Väldigt vackert skrivet och fint
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One