Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hycklerI

förhöj ej dig själv
högre än vad du själv orkar bära
lyssna på andra
är det något som stör dom du älskar
finns ett problem du kan lösa
vad du än tycker eller intalar dig
se andra och lär
vad är det som får människor att tro just dom kan hantera saker annorlunda
varför behandlar vi människor olika
en svetsare som haft problem med spriten är en alkoholist
fast en direktör av något slag kallas inte så
trotts att skadorna är exakt de samma
en finne grek somalier osv kan vara rasist i sverige trotts att dom varit där själva
en vårdare kan ha massa åsikter om hur saker ska skötas
tills den dagen
det är dom vi vårdar
jag röker fast jag tycker det är vansinnigt korkat
plus massa andra korkade saker
sådana hycklare vi är
allihop
fast
egentligen
vad vore livet utan synd?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 23:35



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
tänkvärda rader
såhär på en tisdagsförmiddag
bra skrivet
får mig att tänka till
hoppas fler tänker till
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP