Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tolkning av något som man aldrig kunnat gissa sig till


Frida vill dansa

Frida, dansa
Frida rör dig så där härligt kramande mjukt
Frida hela vägen upp
Frida så där härligt kramande
Det är så du vill ha det
Frida det är så jag vill att du ska göra
Gör det för mig Frida

Allt hon vill är att få dansa
Steg för steg
Gungandes fram och tillbaka
Japp Frida vill dansa
Aha, hon vill dansa natten igenom
Japp, allt Frida vill är att få dansa

Frida, älskling, underbara Frida
Frida älskling, sköna Frida
I natt vill jag ha dig… som alla andra nätter

Jag kom dit en natt
Du vet varför jag kom
Frida jag kunde inte motstå tanken
Jag kunde inte motstå tanken lika lite som jag kan motstå dig
Frida säg att du är min i natt
Frida säg att du vill dansa med mig
Frida älskling jag vill ha dig
Frida dansa med mig

Allt som hon vill är att få dansa
Hon vill röra sig till musik
Hon vill dansa
Hon vill börja nedifrån och upp
Hela vägen upp till toppen
Sen så vill hon börja om
Hon vill dansa natten igenom

Frida Älskling
Rida ta det steg för steg
Frida älskling, min älskling
Frida, sköna, underbara du
Dansa med mig i natt
Känn rytmen inom dig
Känn hur det rör sig inom dig
Rör dig med den rörelsen som finns där inne... djupt där inne

Frida Älskling, min Frida
Underbara Frida rör dig med mig
Frida dansa i natt, Frida rör dig med mig
Frida låt mig få röra dig
Frida jag vill smaka dig, med läppar och tunga
Dansa med mig Frida så jag får känna dig

Frida vill dansa
Hon vill dansa hela natten
Röra sig efter känslan
Röra sig innerligt
Hon vill att känslan ska tränga in i henne
För hon vill dansa hela natten




Fri vers av PPQ
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-04-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ