Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så vacker, såstilig, så tjusig, rent av elegant...hoppas någon läser denna text för Tess...jag smälter bara jag tänker på henne..


Tjusiga tess

Hon är svart som natten
Hon rör sig likt en drottning
Hennes ögon ser rakt igenom dig
Och du underkastar dig henne
Tjusiga Tess

Hon älskar på sitt egna sätt
Hon älskar genom at kela
Ibland så vill hon gömma sig i garderoben
Mest för at ha det mysigt
Äskar hon dig får du följa med
Tjusiga Tess, stiliga Tess

Hon har ett temperament så hett
Hon har en mjukhet som få
Hon har en styrka
Hon kan kela, och hon kan klösas
Men säga vad man vill
Ingen är så tjusig som Tess
Så elegant hon är
Så stilig
Ingen är som Tess
Tjusiga Tess




Fri vers av PPQ
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-04-23 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ