Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn mot ruta.

Regnet droppar mot fönstret
tysta ljudlösa tårar.
Kvällen är nattsvart
snart måste jag gå.
Möts av tända ljus och värme
mina vänners andetag.
Skönt att vila och glädjas
en vanlig onsdagskväll.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-21 19:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att ha vänner varje dag i veckan...
2015-10-23

  Eva Helene VIP
Värmande gemenskap, fint!
2015-10-23

    ej medlem längre
Gott.
2015-10-23

  anits VIP
Så fint om vardagslycka!
2015-10-22

  Anya VIP
Vänners andetag ska man inte förakta. Fint!
2015-10-22

  Ljusletaren
Gäller att se vardagslyckan *sant*
/kram
2015-10-22

  Lars Hedlin
Varje stund är guld värd! :)
2015-10-22

    ej medlem längre
Vardagslycka.
2015-10-21

    Dan Myrbeck
Tråkigt nog kan inte alla på vår jord göra det, men för oss som kan är varje dag värd att guldkanta.
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP