Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyromania

 

 

Det tycks ha blivit en epedimi,

att bränna ner flyktingförläggningar

Vad är det för människor som begår dessa gärningar?

Har de ingen respekt för livet och människorna?

Det är en skrämmande utveckling.

Vad kommer hända härnäst?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2015-10-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP