Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara populär är inte någon mänsklig rättighet.


Attention Whores - Vår tids genier

 

 

Prasslande och tilltrasslande

så värkte du dig fram,

i ignoransens högborg.

 

Där munläder värderas i guld.

Där dumhet premieras med applåder.

Där självrespekt är en svordom.

 

Just där dog du en smula, när du insåg

att en kram smärtar mer än en käftsmäll.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-22 11:12



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
"en kram smärtar mer än en käftsmäll."

Kan inte mer än instämma!


Håll edra fiender nära
mer uppriktiga än nära och kära



2016-05-10

    frun
populär blir man av avstånd,
det är då en glimt väcks,
närgångenhet känns så enfaldig.

2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP