Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Internet


Nyckeln till mitt inre

 

 

i den renaste formen av livet

nalkas du mig

genom dina stilfulla steg

min själ viskar välkommen

vid din trevande beröring

en fjärilskyss

erövrar hela mitt väsen

onekligen




Fri vers av Rise Little One
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-23 11:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
verkligen vackert min vän <3
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om att "hitta hem"
2015-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så varmt och ljuvligt skrivet...
2015-10-23

    Dan Myrbeck
Bra text och rubrik i samklang
2015-10-23

    ej medlem längre
Så vackra ord som bara kärlekens hand kan forma...och så din penna.

2015-10-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Spröda, som klangen från silverklockor, når dina ord hjärtat.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One