Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatur tur/retur för endast 30 000 SEK


Vill du uppleva diktatur på riktigt? Med tvång, förbud och indoktrinering? Med tusen skyldigheter och inga rättigheter alls (rätt att tiga har du), vill du känna dig övervakad 24/7? Vill du riskera att bli skickad till arbetsläger? Då ska du följa med på vår spännande 14-dagars resa!

Vi (eller ni som reser dit) börjar med sju nätter i Peking och fortsätter till Pyongyang där vi stannar sju nätter till eller så länge det behövs för att ta sig hem.

Ta chansen att uppleva nåt utöver det vanliga, du kommer att få ett minne för livet, det kan vi garantera! Det vill säga om du kommer hem levande.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-27 22:21



Bookmark and Share


  Ponkla
Låter spännande, när åker ni? :)
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP