Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor måste ut, ibland akut - här och nu! Denna text är inte färdig, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite av den frustration jag känner över att inte räcka till för en vän med depression och alkoholberoende.


Jag har lovat att finnas här för dig, men kan nog inte hålla mitt löfte

Min vän
jag ska sitta en stund hos dig
klappa ditt huvud
hålla din hand
ge dig lite närhet

har du ätit idag!
kan jag göra något för dig,
något som får dig att må bättre?
Inget svar

jag har lovat att finnas här för dig,
men kan nog inte hålla mitt löfte...
kämpar med tårarna
vill inte visa hur ont det gör att se

se denna misshandel mot din kropp och själ

som bara du kan stoppa





Fri vers av Helena Holmström
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-04-23 23:09



Bookmark and Share


  sol
nä, man orkar inte..och du förmedlar nog!!!
rätt in..det är sant - bara "jaget själv" kan nå förändring..
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Helena Holmström