Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödbrand

binder det som brinner
stick under bordet stolen kjolen
livstycket ett stycke styckat liv är ju dött!
stackars lilla livet
stackars lilla bindare som varken har råd med bindor eller
material som inte brinner
så där står hon och blöder kjolen full och sticker det under bordet
som brinner för fullt




Fri vers av Morotslandet
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 15:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
när kommer mer av dina kraftfulla texter?
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Morotslandet
Morotslandet