Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärjungen

fyll mig som ett skumbad jag fäller vad jag vill
krokben
korka upp fyll mer fyll mig som ett krus
be, be rusa berusa mig med jesu lekamen
fyll mig som en lärjunge jag lär ju
spricka
tillslut
låt mig rinna ut




Fri vers av Morotslandet
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-24 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morotslandet
Morotslandet