Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan det vara.


Den silver strålande klot.

Ryssland är inte ett fan men Putin har rätt varför vill inte samarbeta tillsammans Europa-USA- för stabilisering av konfliktområden? Frågade i ett tal vid ett säkerhetsforum, Rysslands president Vladimir Putin idag och poängterade igen som byggde det amerikanska antimissile systemet i Östeuropa, bland annat i Rumänien, som är ett hot mot Ryssland.

 

Varför EU förkastades denna idé?

”Om kampen är oundviklig, måste du slå först” sade Mr. Putin berättelser ur barndomsminne en hem läxa som han lärde sig som barn på gatorna i St. Petersburg.

 

Min bevakning av säkerhets konferens distraheras av när jaktagtagelse kl. 10: 40 idag fredag den 23 oktober 2015 på förmidag, det är sol och ingen moln på himmel jag befinner mig på Ingenting gatan XIX/Solna på gavel plötsligt från himmel på en höjd över 1000 m föll två silver klot som en fotboll bol som blänkte jätteskarpt, kom störtade ovanför Storgatan kapell, den stora klot balanserar på ett rep en mindre klot som dinglade livligt, på den höjda distansen mellan klot  såg ut som cirka en meter,  klotet stabiliserar sig och reglerar hasigheten ett på ett par sekunder och flyger i parad, direktion ovanför Tomtebuda eller … S/polisen.

Jag tänkte är en drönare som ber på en bomb eller en nödflygpost eller jojo drake?

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-24 00:20



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tack, "H"jag kan inte smälta politik nu till morgonkaffe, jag fortfarande tänker på det ljusklotet som dinglande i luften på 1000 m höjd rakt mot ett speciellt kapellens torn sedan sväva fin mot Säpo eller Tomtebuda. Har det att göra med laser fabriker leksaker eller? Jag tycker om ufo berättelser men först jag vill vara mer realistisk.
2015-10-24

  Hanna Mari Wallin
Vad är det som gör att mänskligheten aldrig lär sig eller vill förbättra sig?
krig och maktkamp om makt positioner har aldrig och kommer aldrig att leda till ngt bra.
vi alla människor behöver också inse att vi besitter den starkaste kraften genom att värna om varandra, agera och stå för oss själva och våga visa mod att ta ställning. vi tillåter på sätt och vis att denna maktmanipulation fortgår.
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP