Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stanna upp och invänta






Fundera på det som varit
det som är
och det som kan bli


låta rastlösa tankar passera
invänta lugnet

låta orden komma
istället för att jaga dem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2015-10-24 09:53



Bookmark and Share


  aol
RSS klokt skrivet nåt som man verkligen tar till sej,
2016-05-05

  Lars Hedlin
Mycket bra vännen :) kram
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Behövs ibland.
2015-10-26

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-10-26

  Magica VIP
Tankvärd.
2015-10-26

  Teresia Ridell
Vist och bra min vän !
2015-10-25

  ellie@eliseafaros.se
Din gåva är din styrka och den finns i din själs önskan att läka hjärtat.
2015-10-25

  Linda CH VIP
Välbetänkt strategi!
2015-10-25

  Rise Little One
Tankar och ord hinner ikapp oss mycket snabbare än vi tror...
2015-10-25

  ULJO
Förnuftigt skrivet. Alla borde vi stanna upp tillvaron en stund för att reflektera och analysera och bara vara i nuet en stund.
2015-10-24

  Maria Sundelin VIP
Klokt val
Kramar
2015-10-24

  Anya VIP
Så sant. Ibland är det bästa att bara cool så löser det sig.
2015-10-24

  Eva Helene VIP
Åh vilket klokt och bra recept, tack!
2015-10-24

    ADI Nehlin
Stilla stund behövs lite oftare. Kloka ord!
2015-10-24

  Gunnel Eriksson VIP
Glad att du är tillbaka
med dina kloka ord.
2015-10-24

    Birgersdotter VIP
Kloka ord
2015-10-24

    ej medlem längre
Att stanna upp och invänta sig själv. Samla tankarna och känslornas alla nyanser. Kloka ord.
2015-10-24

    ej medlem längre
När hjärtat visar /leder vägar
2015-10-24

  walborg
Klokt recept
2015-10-24

  louisegirl
Ett bra sätt <3
Bra förmedlat!
2015-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som du skriver! Invänta orden, tills de självmant kommer.
2015-10-24

  M.Eta
När man går i sina egna tankar kommer ofta orden, ingen ide' att jaga. Precis så, bra skrivet!
2015-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett bra sätt...fint skrivet...
2015-10-24

  StinaJ VIP
Precis så. De kommer, de är på väg...
2015-10-24

    ej medlem längre
Sant och klokt.
2015-10-24

  Heikki Hellman
Förgången är förbi, nu är nu, vad ska komma vet man ännu inte, den som lever får se! Parallella tankar.
2015-10-24

  Sommarina VIP
Sant. Mer naturligt och äkta blir det
2015-10-24

  i af apa
ja, vi är
många som jagar dom
allt för ofta...

fin text börja dagen med!
2015-10-24

  Hanna Mari Wallin
kloka ord


2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP