Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fy? eller fi?)


(M) a n t o l o g i b i d r a g


























min studentkamrat



Nilla Ragnen,


Fi. Värmland tror jag


( i verkligheten heter hon

inte Ragnen,


tror det är Ragnarsson,


men det vill jag inte utlämna här),


tipsade mig som man


att skriva en


MANTOLOGI.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-24 16:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
hahaha Vad ska den innehålla då. Är det som någon förlängning av "grabbarna på Fagerhult" ;) Kul infallsvinkel...får man vara med i mantologin...eller?
2015-10-25

  Federico Romano
Antros en mänsklig myra..
2015-10-25

  KYREUS of Sweden
(Ants = myror).
2015-10-24

    ej medlem längre
En mantologi låter mycket mer intressant än en antologi. Jag beställer ett ex. när den blir färdig
2015-10-24

  Ingrid Trolle
Bra tips!
Gör det!
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden