Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstulna ögon

Ett förstulet ögonkast
en glimt under lugg
naglad stilla och fast
begriper inte ett dugg

Ögonen fastnar i dina
och fnissandet stiger
av tanken på mina
ja, våra egna intriger

bubblar som kolsyra
en glädje som spritter
ja nästan en yra
om nu du bara gitter

ge mig ett ögonkast till

Snälla!?




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-24 22:43



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Den hisnande känslan
att åka hiss
Allt mellan muttrande och fniss
Den är allt mera sällsynt nu
Men misströsta inte, kära du
Nu har vi ju överlevt hela oktober
Utan bombardemang av ögonglober
Osynlig bubblar passionen
djupt inne i kolsyrepatronen
Och med bubblorna stiger
nya, vildare, galna intriger...


2015-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter