Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


New dimensions

 

 

 

It's pouring steadily

transparent pearls from the frozen fall

charming and boring

simultaneously

but your clever soul shown me

a subtle treasure

a hidden power

like a very powerful drug

I get lost in you

in an irresistible touch

that makes me completely surrender

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-25 10:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Varm och skön poesi...
2015-10-31

  Lars Hedlin
Three times a feeling
2015-10-27

    Dan Myrbeck
That´s called
love.
2015-10-26

  Blomma-Stjärna VIP
att få låna den älskades sätt att se
och bli fylld av värme!
2015-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och vacker poesi flödar fram ur din penna.
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One