Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

 

 

Det rosar mina kinder

värmer mitt bröst 

tårar mina ögon 

jag ler av höst 

 




Övriga genrer av ~LillMarlene Landen~
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-25 21:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint förmedlat :)
2015-10-27

    ej medlem längre
Jag avundas dig.. som kan känna så inför hösten. Själv ser jag bara kyla, halka, gråhet, slask, isvindar ... Men din text får mig att vilja ge hösten en chans
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

~LillMarlene Landen~
~LillMarlene Landen~

Mina favoriter
LillMarlene