Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Ögonkontakt på mellan fyra rutor (Schackpoesi)

Personligheten
hos en schackspelare

speglar sig inte bara
i den spelstil man har på brädet

utan även gällande pjäsernas
placeringar

Ta en titt på springarna

Vissa bryr sig inte alls om dem
huvudsaken är att de är på sin ruta i utgångsställningen

medan andra rättar till dem så att de

tittar framåt

eller

tittar på varandra

Jag tillhör den kategorin som rättar till så att
de ska titta på varandra innan partiet ska börjar

© Christer Johansson 2015-10-25




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP