Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfvens valspråk

Rosenbad mitt stålbad




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 315 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-10-29 16:36



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Rose & Bath är en ankdamm!
Bra aforism, de tar sig vatten över huvudet!
2015-11-04

  anits VIP
Ett stålbad kan nog behövas ibland!
2015-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Skiftande åsikter här...jag undrar om politiken någonsin blir ren, trots alla bad...
2015-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är hur pass hög den politiska medvetandenivån här är.
2015-10-30

  Anya VIP
Stålbad...han kan behöva lite hälsobringande i dessa tider. Fick googla på ordet...tänk vad lite man kan.
2015-10-30

  överlevaren VIP
Hoppas hans tunga
är lika slipad och vass.
2015-10-30

  Lars Hedlin
Frågan är dock om det motsatta är bättre???
2015-10-30

  Maria Sundelin VIP
Men han behöver en kalldusch
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Tänk...inte ens vår statsminister är PK.
Det bådar gott för framtiden.
Men brackorna här gillar det inte.

2015-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Troligen!
2015-10-29

  M.Eta
Han är mest värd en mycket taggig ros, så han får nog stålsätta sig!
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
SAP:s ledare tycks ständigt stå i skottgluggen.
Kanske är det alla småborgerliga s k konstnärer här som härbärgerar sådana tendenser. Man vill ju vara lite lagom rödvinsprogressiv mitt i statusjakten. Men ursprunget bestämmer arten och brackigheten lyser igenom. Så har det alltid varit.
2015-10-29

    ej medlem längre
Ojojdå..
2015-10-29

  Ponkla
Han är så härdad av lögner, att när han talar sanning så ljuger han.
2015-10-29

  louisegirl
Säkert stärkande för han...
Bra!
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Har det överhuvudtaget funnits någon socialdemokratisk partiledare efter Palme som inte blivit hånad och häcklad?
Blir Löfvén angripen av PK-maffian för att han har "fel" åsikter och är realist då det gäller flyktingfrågan?
För VE den som har en avvikande åsikt DÄR!!!
2015-10-29

  Evelyn Falk Möller VIP
Tycker han verkar lite rostig.....
2015-10-29

    ej medlem längre
Nu ligger han i stålbadet och ber om hjälp att komma ur...
2015-10-29

  Ingrid Trolle
Han kom ju från Metall
så det ska han väl tåla
2015-10-29

    ej medlem längre
Han kanske fick vad han bad om!
2015-10-29

  Gunnel Eriksson VIP
Nu fick du till en ren tanke.
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Tre ord som belyser hela situationen!
2015-10-29

  ULJO
Ja han har verkligen gått från metall till stål, bokstavligen
2015-10-29

    ej medlem längre
Kritiskt läge för de folkvalda just nu....
2015-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så är det säkert! Ingen lätt situation att hantera.
2015-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Han har emellertid rätt i flyktingfrågan, men de politiskt korrekta vägrar lyssna. De bara stampar och skriker, som en medlem av PEN-klubben en gång sade till Jan Myrdal.
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck