Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


En enkel förklaring

 

 

 

mina tankar lutar mot dig

dag och natt

som draken lutar sig mot vinden

skymningen vaknar

ikapp med dagen

i form av dagg

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-28 15:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Allt behöver inte vara så svårt...fint skrivet...
2015-10-31

  Lars Hedlin
En mycket vacker dikt :) kram
2015-10-29

    ej medlem längre
När 'tankar lutar', lever fantasin
2015-10-29

    ej medlem längre
En ljuvlig dikt!
2015-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert i ord och bild!
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Bilden förstärker slutet på texten.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One