Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Deviantart


Lesson in life

 

 

in a tropical rainforest

I've found you

the one

who's climbing

flying around

with good sense of touch

emphatic look

and a clear mind

You've shown me

how a simple life

should be

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-27 11:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tror att det enkla livet ger så mycket mer...underbart...
2015-10-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
A simple life
is best we have
to follow the animal
who lives in a nest!
Very well written!
2015-10-28

  Lars Hedlin
Livet ger mer än man någonsin kan tro!
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Fin text & bild.
2015-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Det enkla är många gånger det största!
2015-10-27

    ADI Nehlin
så fint skaldat
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Vi lär oss hela tiden, får nya infallsvinklar
om livets "vara"
Bra skrivet.
2015-10-27

    ej medlem längre
Ett enkelt liv med stora känslor i.
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One