Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant Power låt mej va din hund

Tant Power låt mej va din hund. Du vet ju hur jag är, kan inte föra mej i normala rum, säjer alltid precis vad jag tycker och känner innerst inne om allt och alla. Och jag har alltid rätt. Jag är inte välkommen längre för jag skapar kaos och förvirring. Stryk har jag åkt på. Jag behöver att du riktar upp mej lite, rattar på inställningarna. Jag älskar att lyda. Så låt mej få va din älskade hund tant, du har så underbara bröst och dina magiska ögon.
Jag är extremt hatad för jag spelar inte efter reglerna. Du är ju en höjdare i stan och i eliten. Förbarma dej över mej. AAAoooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-27 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP