Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångrubbel.

Månen stor och rund
får mig grubblande en stund.
Om kärlek endast drivkraften i världen var
skulle inga motsättningar finnas kvar.
Men verkligheten ett annat facit har-
därför KÄMPA att empatin för varandra får vara kvar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-27 23:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket kloka tankar att ta till sig!
2015-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Jag vill att alla ska tänka så...bra...
2015-10-31

  Linda CH VIP
Kärlek till alla! Fint poetat!
2015-10-30

  ULJO
Fint skriftat med rim och allt
2015-10-29

  Yrre VIP
Håller bara med!
2015-10-29

  Lars Hedlin
GILLAS :)
2015-10-29

    Dan Myrbeck
Ja, jag har sympati
för empati.
2015-10-28

  Gunnel Eriksson VIP
Det blev en rimmad vers. Bra.
2015-10-28

  Eva Helene VIP
Kloka tankar väl formulerade!
2015-10-28

    ej medlem längre
En evigt aktuell text med stort budskap till alla.
2015-10-28

  Ljusletaren
Ja låt oss kämpa så kärleken får vinna. Bra uppmaning/ kram
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Medmänsklighet, ja.
En variant av Allemansrätten.
Så tänker jag.
2015-10-28

  Hanna Mari Wallin
Exakt så!

Medmänskligheten är den enda bärande kraften den måste vi alla stå upp för och värna om


2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP