Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång om en magisk plats ( min egen översättning från sången Mountain by the Sea, skriven tillsammans med Sten Fläder)


Lejonets berg

Vid havet finns ett berg
som hämtat från solen sin färg
Mitt hjärta vilar sig
vid lejonets berg.

På en plats som den här
finner man lugnet som bär
min tanke känns så lätt
och livet bara är

Vacker och perfekt,
bilden av lejonet
är den sann?
Eller har jag bara drömt -
rymt från min frusenhet?
Ingen vet.

Jag hör svalornas skri
de säger: ”Du kan bli fri!
Mer enkelt än så här
kan livet aldrig bli.”

Vid havet finns ett berg
som hämtat från solen sin färg.
Mitt hjärta vilar sig
vid lejonets berg.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Rut Katarina
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-28 10:14



Bookmark and Share


  Jaseph
En skön sång med ett lätt anslag. Gillar.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rut Katarina
Rut Katarina