Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sångtext


Orosfågel

För varje dag av vanlighet
finns konstigheter i -
den lugna trygga kan jag aldrig bli.

En dörr som aldrig öppnades,
en dröm som föll och krossades,
min orosfågel pickar inuti.

Din blick ser längre än mina tankar,
på dina horisonter där finns inget slut.
Du säger "det vi inte vet är hoppets enda möjlighet".
Och ingenting blir längre som förut.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Rut Katarina
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-02 09:02



Bookmark and Share


  Jaseph
En finstämd sång om oro, med hopp och tillit.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rut Katarina
Rut Katarina