Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låttext till en ganska slingrig melodi! I sticket(mellandelen) sjungs ordlöst


Melodin

Vindlande, svindlande
ska vi nånsin hitta rätta stigen?
Går bland de andra
och vi frågar oss om stupen är där…

Spanande, anande
en glimt av nåt avlägset och nära.
Nynnar på sången, fastän
ingen vet tonerna här.

(ordlöst stick)

Vindlande, svindlande
bär vägen allt högre och högre.
Går med de andra,
balanserar längs kant och ravin.

Spanande, anande
vi börjar se målet där borta.
Sången allt starkare,
vi finner den nog, melodin.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Rut Katarina
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-02 08:52



Bookmark and Share


  Jaseph
Gillar förstaradernas participformer. Gillar pilgrimsmotivet och höjderna.
2018-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rut Katarina
Rut Katarina